• Vrouwkensvaartsestraat 12D 5165NP WASPIK
  • 0416-217017

Internet telefonie

Telefonische communicatie is onmisbaar in uw bedrijf. De telefoonkosten reizen soms de pan uit doordat er veel tussen vaste en mobiele telefoonnummers wordt gecommuniceerd. Daarnaast is het soms vervelend wanneer u voor uw klant bereikbaar bent via verschillende vaste en mobiele telefoonnummers.

Kortom, wilt u geen ingewikkelde telefooninstallatie, maar gewoon kunnen bellen met een mobiel met data of vast toestel met internetkabel, dan bent u bij Really-IT aan het juiste adres.

Really-IT biedt namelijk een mogelijkheid om tegen maandelijks lage telefoonkosten, met één uniform telefoonnummer, met uw klant te communiceren. Daarbij kunnen u en uw collega’s elkaar onderling gratis bereiken via de normale telefoonnummers en verzorgt Really-IT voor u het complete telecombeheer.

De complete functionaliteit van een telefooncentrale staat daarbij tot uw beschikking. U heeft dus geen eigen telefooncentrale meer nodig en bespaart daarmee de ongewenste hoge investeringskosten voor het aankopen van een nieuwe telefooncentrale. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Really-IT levert vanuit het Internet, voor een vast bedrag per maand, de functionaliteit van de telefooncentrale. Daarnaast kunnen de benodigde vaste en mobiele telefoontoestellen mede voor een vast bedrag per maand bij Really-IT worden gehuurd.  Uiteraard bieden wij mede de mogelijkheid om de vaste en/of mobiele telefoontoestellen via Really-IT eenmalig aan te kopen. Mocht u zelf al over mobiele telefoontoestellen beschikken, en wenst u alleen een sim-kaart, dan is dat voor een vast bedrag per maand tevens mogelijk.

Interesse: neem vrijblijvend contact op met Really-IT !