• Vrouwkensvaartsestraat 12D 5165NP WASPIK
  • 0416-217017

Voorjaarsschoonmaak deel 1

dooradmin

Voorjaarsschoonmaak deel 1

Vervolg van de voorjaarsschoonmaak! Waarom is opschonen van uw computer noodzakelijk? Het regelmatig opschonen van uw computer is noodzakelijk ivm allerlei spyware, malware, cookies en dergelijke die op uw computer terecht komen…. Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. Je komt cookies dan ook veel tegen bij websites waarbij je moet inloggen. Een cookie zorgt dat je ingelogd blijft terwijl je de site gebruikt.

Bedrijven kunnen door het toepassen van cookies surfgedrag in kaart brengen en zo dus heel veel weten over een gebruiker. Ze kunnen een heel profiel over de gebruiker opstellen en dat is een inbreuk op de privacy. Cookies worden meestal niet verwijderd door antivirussoftware omdat het in een andere vorm wordt opgeslagen, maar men kan ze wel laten verwijderen.

Wilt u nu al gebruik maken van onze opschoondienst of heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact op met Really-IT via telefoonnummer 0416-217017 of via de mail service@really-it.nl.

Over de auteur

admin administrator