• Vrouwkensvaartsestraat 12D 5165NP WASPIK
  • 0416-217017

Project Cammeleur

dooradmin

Project Cammeleur

Ongeveer vanaf de start van de bouw (aanvang 2017) tot de dag van vandaag is Really-IT betrokken bij dit prachtige project. Stichting DonckHuys exploiteert De Cammeleur, dè sociaal-culturele ontmoetingsplek van Dongen. In De Cammeleur vinden naast DonckHuys ook Bibliotheek Theek 5, Het KunstPodium en ContourdeTwern hun onderdak. Het drie verdiepingen hoge gebouw telt 3.450 m2 bruto vloeroppervlak, heeft 16 zalen en is 14 meter hoog.

Daar passen behoorlijk wat gasten tegelijk in! En voor de die gasten en alle mensen die hun werkplek in de Cammeleur hebben moest er natuurlijk internet en WiFi geregeld worden. Het team van Really-IT voelde zich al heel snel verantwoordelijk voor dat gedeelte nadat hij met Stichting DonckHuys de opdracht overeen kwam. ‘Waar komt de glasvezel binnen?’ Voordat de vloer gestort was kon nog net aangepast worden dat dat aan de voorkant moest zijn en niet aan de achterkant… Nou is het een beetje ‘te kort door de bocht’ om te stellen dat dat het enige ‘probleempje’ was maar wat kijkt Roland met zijn team hier terug op een mooie opdracht! In de grote theaterzaal zijn 4 WiFi punten waarbij elk ruim 500 gebruikers tegelijk kunnen inloggen. Verdeeld over de rest van het pand zijn 13 punten geïnstalleerd waar bij elk punt 100 gebruikers kunnen inloggen.

Naast de WiFi en het internet voor het hele pand beheert Really-IT de server waar DonckHuys via werkplek online op werkt, het verzorgt ook de back-ups.

Mocht je eens in de gelegenheid zijn om dit prachtige pand te bekijken, dan raden we je zeker aan om in het horeca gedeelte een lekker bakske te drinken. Je kunt gerust met een flinke groep gaan want de WiFi in dat gedeelte kan wel 300 gebruikers aan!

Over de auteur

admin administrator