• Vrouwkensvaartsestraat 12D 5165NP WASPIK
  • 0416-217017

Trots op je klant!

dooradmin

Trots op je klant!

 

Sinds juli 2018 huist in ‘Het Oude Raadhuis’ in Waspik een woonvoorziening waar jongvolwassenen met een beperking zo zelfstandig mogelijk wonen. Initiatiefneemster Sietske Pallandt streeft erna de bewoners deel uit te laten maken van de maatschappij.

Op dit moment wonen er acht bewoners in het pand. In de gezamenlijke grote woonkamer ontbijten en dineren de bewoners samen. Er wordt zoveel mogelijk als een gezin geleefd terwijl elke bewoner een eigen kamer heeft die door hem/haar zelf is ingericht.

Bij een gezin, een huis en ‘deel uitmaken van de maatschappij’ hoort natuurlijk ook een wifi-netwerk! Daarom heeft Really-IT het pand voorzien van 10 Ubiquiti Pro access points. Dat zijn er meer dan standaard berekend zou worden, maar dat komt omdat de betonnen constructie van het gebouw bepalend is voor de dekking. Extra veel dus, zodat er overal in het pand razendsnel internet is. Dus ook in de kelder waar de discoruimte van de alombekende, welbespraakte B. opgesteld staat, kan onder het dansen gewoon een Youtube-filmpje bekeken worden.

Als leverancier/ict-bedrijf/mede dorpsbewoner kun je soms trots zijn op je klanten omdat je hun visie begrijpt en volledig achter hun verhaal staat. Dit is er zo een!

Over de auteur

admin administrator