• Vrouwkensvaartsestraat 12D 5165NP WASPIK
  • 0416-217017

Vacature Technisch Consultant

dooradmin

Vacature Technisch Consultant

Als technisch consultant werk je mee aan de dagelijkse serviceverlening naar de klanten.

Duidelijkheid, afspraken nakomen en problemen snel oplossen zijn de speerpunten binnen onze serviceverlening. Je draagt zorg voor het tijdig installeren van programma’s en updates. Het oplossen van onverwachte computer- en serverproblemen zijn dagelijkse kost. Clouddiensten zoals Online Backup, Office 365, Werkplek Online, Clouddrive en Hosted Exchange zijn diensten waar je veelvuldig mee bezig zult zijn.

We zoeken iemand die positief, leergierig, flexibel en stressbestendig is. Om goede service te kunnen verlenen zijn we op zoek naar iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken. Werken binnen ons team betekent automatisch een directe samenwerking met alle collega’s, om gezamenlijk de klant qua ICT te ontzorgen en te ondersteunen.

Onze klantenkring is zeer divers, van particulier tot midden en klein bedrijf, actief in verschillende branches. Daarnaast mag je bij ons meedenken, sterker nog: wij vinden het leuk als je met goede ideeën komt en proactief bent. Het werkgebied is erg breed en van nieuwe ontwikkelingen krijgen we energie.

Hou je van dynamiek en uitdagingen? Dan is dit je kans!

Arbeidsvoorwaarden

-Maandsalaris tussen € 2.150,00 en € 3.175,00 afhankelijk van kennis en ervaring.

-20 vakantiedagen per jaar

-8% vakantiegeld

-Reiskostenvergoeding

-Personeelskortingen

Contractduur

7 maanden, bij goed functioneren uitzicht op vaste aanstelling (1 maand proeftijd)

Functie eisen

-Minimaal MBO ICT beheerder (niveau 4)

-Minimaal 1 jaar werkervaring

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan, stuur dan jouw sollicitatiebrief en cv t.a.v. Roland van de Put naar rolandvandeput@really-it.nl.

Over de auteur

admin administrator